ProClean er opptatt av HMS og miljø. Når det kommer til kjemi, utstyr og prosedyrer i arbeidet benytter vi de beste maskiner og midler som er på markedet. Felles for våre leverandører er en klar og tydelig miljøprofil.

CRADLE TO CRADLE

Cradle to Cradle er en internasjonal miljøstandard som innebærer at en langt utover alminnelig lovgivning forplikter at ens virksomhet er bærekraftig og tenker miljø i alle ledd! Proclean har hatt bærekraft på dagsorden i mange år. Cradle to Cradle er en naturlig fortsettelse av denne overordnede filosofi. Ved å bruke Cradle to Cradle som retningssnor er vårt mål å drive vår virksomhet på en måte som gagner samfunnet.

Vi foretrekker produkter fra Cradle to Cradle fabrikken Werner & Mertz Professional. Der kan vi få miljøvennlige Cradle to Cradle produkter som trygger arbeidshverdagen til alle våre ansatte.

KJEMIFRITT RENHOLD

Det beste alternativet er jo kjemifritt renhold. Siden 2011 har vi kjørt Tennant-maskiner som har en ny teknologi som nå innføres i flere ledd. Teknologien går ut på å sette strøm i salt og vann. Da får du aktivt klor som «virker» og deretter blir natur igjen. Det er Orbio sin teknologi og vi gleder oss over at vi har blitt bedre kjent med denne og fått mye hjelp av den under coronaepidemien.

Renhet er miljøvennlig

Jeg ønsker å gjøre deg, kjære leser, oppmerksom på følgende. Det å få det skikkelig rent, er veldig miljøvennlig. Det å ha det skittent, er lite miljøvennlig. Når man rengjør, fjerner man ikke bare støv og bakterier, men også farlige stoffer og bindinger. Vann vil alltid være hovedingrediensen i renhold. Velg et skikkelig renholdsfirma som vet hva de driver med.


BOOK EN GRATIS BEFARING ELLER KONTAKT oss FOR MER INFO:

  Navn*

  E-post*

  Mobil*

  Arbeidsplass*

  Hva gjelder henvendelsen*

  ProClean AS trenger kontaktinformasjonen du oppgir for å kontakte deg om produktene og tjenestene. Du kan be oss fjerne denne informasjonen når som helst. Hvis du vil vite mer om vår praksis for personvern og hvordan vi forplikter oss til å beskytte og respektere personvernet ditt, kan du se Retningslinjer for personvern.