Kaffeflekker, sa du? Mange kontorer har fortsatt heldekkende tepper, noe som gir sine fordeler. Vi har utstyret som trengs for å rense dem.

Tepper er viktige i forhold til inneklimaet i bygninger. De filtrerer luft, og holder på støv, skitt og annen forurensing. Dette gjør dog at de bør renses med jevne mellomrom slik at de ikke virker mot sin hensikt, samt for å bevare teppenes fine utseende. ProClean utfører grundig og profesjonell rens av alle typer tepper. Se gjerne denne videoen av vår tepperensmaskin i aksjon: 

HVOR OFTE BØR MAN FÅ UTFØRT TEPPERENS?

Frekvens for rens av tepper avhenger veldig av hvor de benyttes. Om det er tepper på et møterom som blir benyttet noen få ganger i uken vil en årlig rens være tilstrekkelig, men om det er tepper i kantine eller nær inngangspartier vil tepperens være nødvendig oftere. Vi kan utføre tepperens både på temporære avtaler, eller med faste intervaller, og basert på ditt behov hjelper tilpasser vi intervallene. Ofte rykker vi ut til «krisesituasjon» når kaffeflekken er stor og sjenerende.

Dette temaet er nært forbundet med møbelrens.

Under: Bilde av Tepperensmaskin.


BOOK EN GRATIS BEFARING ELLER KONTAKT oss FOR MER INFO:

  Navn*

  E-post*

  Mobil*

  Arbeidsplass*

  Hva gjelder henvendelsen*

  ProClean AS trenger kontaktinformasjonen du oppgir for å kontakte deg om produktene og tjenestene. Du kan be oss fjerne denne informasjonen når som helst. Hvis du vil vite mer om vår praksis for personvern og hvordan vi forplikter oss til å beskytte og respektere personvernet ditt, kan du se Retningslinjer for personvern.