Vask av arbeidstøy er ingen smal ting. Tekstilene skal håndteres etter anvisning og alt skal holdes kontroll på, enten det er å passe på hvor mye som skal vaskes eller det er å gi tilbakemelding om ødelagt tøy eller andre avvik.

Vaskeriet vårt har en egen maskin dedikert til vanlig arbeidstøy. Denne er mye større enn en vanlig vaskemaskin, selv mye større enn en industrivaskemaskin, men mindre enn den gigantiske Kannengieseren som vasker matter. Per vinter 2020/2021 hjelper vi en del service- og oljebedrifter med å vaske arbeidstøyet til verkstedsarbeiderne. Mye oljesøl og røfft bruk gjør at det krever skikkelig vask. Vi søker etter flere kunder innen restaurant og hotellbransjen, for her har vi stor kapasitet og villighet. La oss gjerne ta en prat for å avdekke om vi kan ha et samarbeid.


KONTAKT oss FOR MER INFO:

  Navn*

  E-post*

  Mobil*

  Arbeidsplass*

  Hva gjelder henvendelsen*

  ProClean AS trenger kontaktinformasjonen du oppgir for å kontakte deg om produktene og tjenestene. Du kan be oss fjerne denne informasjonen når som helst. Hvis du vil vite mer om vår praksis for personvern og hvordan vi forplikter oss til å beskytte og respektere personvernet ditt, kan du se Retningslinjer for personvern.