Innledning

ProClean er opptatt av at du skal ha tillit til oss og hvordan vi behandler dine personopplysninger. I denne personvernerklæringen forklarer vi derfor når og hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern. 

Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan for eksempel være navn og kontaktinformasjon, kjøpshistorikk eller informasjon om interesser. 

Bruk av personopplysninger må følge personopplysningsloven. Vi, som behandlingsansvarlig, vil sørge for at vi bruker personopplysninger om deg i samsvar med lovens regler.

Hvilke personopplysninger har vi om deg

Avhengig av hvilken informasjon du gir oss, hvordan du bruker våre tjenester, og hvilke tillatelser du gir oss, har vi disse opplysningene om deg:

  • Opplysninger om deg: Informasjon du oppgir når du oppretter en avtale eller bestiller en vare eller tjeneste av oss, som navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse.
  • Kommunikasjon: Informasjon du gir oss når du har kontakt med vårt kundesenter, som eposter sendt mellom oss. 
  • Opplysninger om bruk på nettsidene: Informasjon vi får når du bruker vår nettside, som hva slags enhet du har (f.eks. mobil eller PC), IP-adresse, hvilke sider du besøker og hvilke funksjoner du bruker der. 
Vi bruker personopplysningene dine til følgende formål: 
  1. Tilpasse: Vi bruker opplysninger for å tilpasse vår nettside til det tekniske utstyret du bruker. Vi kan også bruke opplysningene til å tilpasse innholdet på vår nettside til hva vi tror du er interessert i. 
  2. Kundeservice: Vi lagrer opplysninger som du gir og mottar dersom du har kontakt med oss for å yte service og administrere ditt kundeforhold.
  3. Statistikk: Vi utarbeider statistikk og kartlegger markedstrender for å forbedre og videreutvikle våre produkter og tjenester. Så langt det er mulig gjør vi dette med anonyme opplysninger, uten at vi vet at informasjonen er knyttet spesifikt til deg.
  4. Markedsføring: Vi bruker din kontaktinformasjon (f.eks. telefonnummer og epostadresse) til å sende deg anbefalinger og informasjon om våre tjenester. Vi kan senere også bruke profileringsopplysninger for å gjøre anbefalingene og informasjonen mest mulig relevant for deg, med mindre du har motsatt deg dette.

Det rettslige grunnlaget for formål 1, 2 og 3 er vår berettigede interesse i å kunne tilby, videreutvikle og markedsføre våre tjenester. 

Det rettslige grunnlaget for formål 2 er for å oppfylle vår kontrakt med deg. 

Det rettslige grunnlaget for formål 3 kan også være ditt samtykke, dersom du har gitt oss dette.

Hvem deler vi personopplysninger med

Vi deler personopplysninger med selskaper som leverer tekniske og administrative tjenester til oss, slik som IT-leverandører. Vi har avtaler med disse for å sikre ditt personvern.

Vi kan utlevere opplysninger i enkelttilfeller, eksempelvis til offentlige myndigheter, ved mistanke om lovbrudd.

Dine rettigheter

DU KAN HA RETT TIL Å BE OSS Å:

  • Gi deg ytterligere informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger.
  • Gi deg en kopi av personopplysninger om deg.
  • Oppdatere dine personopplysninger.
  • Slette opplysninger som vi ikke lengre har grunnlag til å oppbevare. 
  • Begrense eller stoppe behandlingen av dine opplysninger
  • Motsette deg automatiske individuelle avgjørelser, inkludert profilering. 
  • Trekke tilbake eventuelle samtykker du har gitt oss. 

Vær klar over at det finnes begrensninger i disse rettighetene. Ta gjerne kontakt med oss hvis du vil ha mer informasjon om dette.

Hvis du mener at vi behandler personopplysninger i strid med personopplysningsloven, har du rett til å klage til Datatilsynet. Før du eventuelt gjør dette, vil vi gjerne at du kontakter oss slik at vi kan besvare dine spørsmål eller oppklare eventuelle misforståelser. 

Under vil du finne informasjon om 1. cookies og 2. personvern ved bruk av denne nettsiden.

Cookies

Du er trygg på våre nettsider. Vi bruker kun noen få cookies og tar personvern alvorlig. Det er få cookies her og vi vet innhenter ikke personopplysninger om deg før du tar direkte kontakt. Tredjeparter vi får hjelp av er valgt ut med ønske om en trygg brukeropplevelse for alle våre gjester. I all hovedsak bruker vi Google Ads annonsering, Google Analytics for å se hva besøkende på siden liker og ikke liker og så har vi kontaktskjema som er frivillig å bruke. Hubspot er et crm program vi bruker for å ha kundedialog. Disse cookies er for å ha statistikk og for å kunne videreutvikle nettsidene våre senere. Du trenger ikke godta våre cookies. Cookies, eller informasjonskapsler, kan slås av i din egen nettleser, og du kan se hvordan du gjør det her:

Google Analytics – Vi bruker Google Analytics for å forbedre nettsiden vår. Vi håper at dette verktøyet vil hjelpe oss til å finne ut hvor folk finner nettsiden vår, hvilke sider de liker best, og hvilke de ikke liker, slik at vi kan forbedre sidene våre. Vi ønsker også å få fram statistikk over hvor mange som besøker oss.

Google Ads – Vi har annonser på google på søkeord som vi mener er fornuftige. Foreløpig har vi ikke flere annonseringer.

Hubspot – Vi bruker Hubspot for å komme i kontakt med interesserte kunder som fyller ut vårt kontaktskjema. Cookies ønsker å føre statistikk på hvor mange som faktisk tar kontakt. Også vil informasjonen du fyller inn bli lagret i vårt crm og vår e-post tjener Microsoft Outlook. Hubspot er et verktøy som hjelper oss til å holde kundedialogen god.

Youtube – Hvis vi linker en video fra Youtube kan informasjon bli loggført. Her er mer info om både Google og Youtube sin håndtering: https://policies.google.com/technologies/partner-sites?hl=no

Publiseringssystem:

Nettsiden er laget i WordPress. Sidene er organisert der og der lages nytt materiale. ProClean AS er ansvarlig for utvikling og drift, men får hjelp av Coretrek AS til å hoste og sikre nettstedet.

Personvern

Ditt personvern er viktig for oss, og vi vil alltid ønske å ivareta det. Det er frivillig å oppgi persondata og dele den med oss. Denne nettsiden samler inn kontaktopplysninger som blir sendt inn via kontaktskjema. Dette blir tydelig forklart i tekstboks i forbindelse med kontaktskjemaet. Det er når du kontakter oss direkte at vi håndterer personopplysninger. Vi kommer ikke til å gi eller selge denne informasjonen videre. Du kan når som helst kontakte ProClean AS, ved daglig leder, for å få vite mer om hva som menes i denne informasjonsartikkelen, eller for å slette all informasjon vi måtte ha om deg.

  • Personopplysninger hentes inn når du søker kontakt. Formålet er å oppnå dialog. Det lagres i crm og på e-post. Kun få nøkkelpersoner i administrasjonen har adgang til opplysningene.

Ta gjerne kontakt om noe er uklart. Vi gjør så godt vi kan for å følge GDPR i alle henseender.

Endringer i personvernerklæringen

Vi vil kunne oppdatere personvernerklæringen fra tid til annen. Du vil alltid finne siste versjon av vår personvernerklæring på nettsiden. 

Trykk for å lese hvorfor vi unngår coocies.

Kontaktinformasjon

Hvis du ønsker å komme i kontakt med oss, kan du benytte følgende kontaktinformasjon: