Spesialkompetanse på markedets eneste maskin som vasker både inntrinn og opptrinn samtidig!

Vi er stolte av vår unike kompetanse på rulletrapprens. Vi har investert i markedets mest eksklusive maskin som sikrer lengre levetid og bedre drift av alle typer rulletrapper og rullebånd. Vår anbefaling er at alle som har rulletrapp bør ha minst en grundig vask av rulletrapp/rullebånd i året. Dette vil føre til betydelig besparelser på vedlikehold av trappen. Støv og smuss sliter kraftig på indre deler av rulletrapp/rullebånd, men årlig rens og vask vil medføre betraktelig mindre slitasje.

Rulletrapprens med maskiner fra Rosemor

Vi har benytter maskiner fra Rosemor som er en ledende produsent innen spesialfeltet rulletrapp- og rullebåndrens. Dette er innovative maskiner som gjennom en årrekke med forskning har vist seg å være spesielt godt egnet for å forebygge skader og unødig slitasje på rulletrapper og rullebånd. Disse maskinene har vi på vårt lager her på Lura!

Vi har også vært på kurs hos produsenten, og har lang erfaring innen dette spesialfeltet rullebånd- og rulletrapprens. For mer informasjon er vi mer enn villige til å komme med en presentasjon av vår kompetanse på dette fagfeltet.


BOOK EN GRATIS BEFARING ELLER KONTAKT oss FOR MER INFO:

  Navn*

  E-post*

  Mobil*

  Arbeidsplass*

  Hva gjelder henvendelsen*

  ProClean AS trenger kontaktinformasjonen du oppgir for å kontakte deg om produktene og tjenestene. Du kan be oss fjerne denne informasjonen når som helst. Hvis du vil vite mer om vår praksis for personvern og hvordan vi forplikter oss til å beskytte og respektere personvernet ditt, kan du se Retningslinjer for personvern.