Vis bygget fra sin beste side med en ren fasade! Ikke bare gir det et godt inntrykk av arbeidsplassen din – men regelmessig fasadevask vil hindre at mugg og grønske bygger seg opp og skader fasaden.

Vår avdeling for eiendomsservice har årlig et respektabelt antall oppdrag på fasadevask hvert år. Som regel bruker vi selvgående lift og høytrykksvogn med varme på 350 eller 500 bar, forlengerlanse til høytrykk og rensende kjemi til aktuell overflate. Men før du får pristilbudet tar vi en grundig visuell vurdering ved en befaring. Du får også et estimat over hvor lang tid det tar og når arbeidet bør utføres. Etter fasadevask er det ofte behov for vask av vinduer og kanskje også vaske av bakken under veggen, da mye smuss vil legge seg der. Alt dette tar vi hensyn til og har gode rutiner på.

ProClean har vasket fasader i mange, mange år og vi har over 20 personer med liftlappen. Gi oss gjerne en lyd hvis du ønsker vår vurdering.


BOOK EN GRATIS BEFARING ELLER KONTAKT oss FOR MER INFO:

  Navn*

  E-post*

  Mobil*

  Arbeidsplass*

  Hva gjelder henvendelsen*

  ProClean AS trenger kontaktinformasjonen du oppgir for å kontakte deg om produktene og tjenestene. Du kan be oss fjerne denne informasjonen når som helst. Hvis du vil vite mer om vår praksis for personvern og hvordan vi forplikter oss til å beskytte og respektere personvernet ditt, kan du se Retningslinjer for personvern.