ProClean leverer vinduspuss som en del av sitt sortiment til næringsbygg og offentlige bygg i hele Rogaland. Vi vasker alt fra små inngangspartier til gigantiske offentlige bygg. Vinduspuss er et eget fag som krever egen ekspertise.

EGEN AVDELING FOR VINDUSPUSS

Som med vaskeriet har vi valgt å ha ekspertisen i dette faget i våre egne rekker. Vi har en egen avdeling for vinduspuss som betjener våre faste vinduspusseoppdrag. Dette gjør vi for at vi skal ha kontroll på leveransen og fortsette å bygge kompetansen i ProClean.

HMS OG VINDUSPUSS

Med teleskopstenger av karbon kan vi vaske de fleste bygg fra bakken, noe som gjør det trygt for både arbeider og de rundt. Vi bruker rentvannsystemet så ofte det er praktisk, noe som er kjemifritt og svært miljøvennlig. Når vi må arbeide i høyden så bruker vi lift på en forsvarlig og trygg måte.

RENTVANNSSYSTEM

Vann binder støv, så når en først renser vannet kan det binde til seg mer støv. Børsten ytterst på kosten løsner opp større smusspartikler, vannet skyller det vekk, også binder enda mer vann til seg resten av partiklene som er i kriker og kroker på vinduet. Ved å bruke rentvannssystemet vaskes ikke bare glasset, men også vinduskarmen rundt. Da ivaretas bygget, og ikke minst blir det jo et finere resultat – du slipper svarte striper ned fra vinduet som du noen ganger ellers ville fått.


BOOK EN GRATIS BEFARING ELLER KONTAKT oss FOR MER INFO:

  Navn*

  E-post*

  Mobil*

  Arbeidsplass*

  Hva gjelder henvendelsen*

  ProClean AS trenger kontaktinformasjonen du oppgir for å kontakte deg om produktene og tjenestene. Du kan be oss fjerne denne informasjonen når som helst. Hvis du vil vite mer om vår praksis for personvern og hvordan vi forplikter oss til å beskytte og respektere personvernet ditt, kan du se Retningslinjer for personvern.