Vi har vært en del av det lokale næringslivet siden 1980. Rogaland er hjemmemarkedet vårt. Våre medarbeidere speiler det samfunnet vi er en del av.

Lokale eiere i Sandnes og sterk regional forankring har sørget for en solid utvikling disse årene. Vi er en stolt gjeng, med smittende engasjement og langt fremskreden arbeidsglede. Selv kaller vi oss for servicemedarbeidere. Det ligger en forpliktelse i det, et ansvar for at den jobben vi gjøre skal være en viktig trivselsfaktor for våre kunder.

Det er sånn vi liker å tenke, og det er sånn vi ønsker å fremstå.

Jobben vår betyr mye for folk. Og for å gjøre jobben best mulig, er det viktig at vi selv trives med det det vi holder på med. Her i ProClean er vi til sammen 140 medarbeidere som føler sterkt på akkurat det. Vi tar ansvar. For oss selv. For hverandre. For jobben. Og for våre kunder. Det vil du også merke når du kommer på besøk til oss. At lokalene våre er innbydende og trivelige å være i, skulle bare mangle. Det er basen vår. Kom gjerne innom oss på Forus.

Vi har medarbeidere som har vært her i 30 år. Det sier litt om trivselsnivået. Og det merkes på den jobben vi gjør der ute i felten. Et høyt fokus på våre medarbeidere har gitt gode resultater. Med et sykefravær på 5,1 % i 2020 og generell lav rotasjon, er vi stolte av alle våre medarbeidere innen våre fagområder. For å kunne sikre topp kvalitet i alle ledd, har vi selvfølgelig også faste kontrollrutiner i samarbeid med våre oppdragsgivere.

Totalleverandør av profesjonelle renholdstjenester

ProClean tilbyr tjenester som daglig renhold, byggrengjøring, vikarrenhold, steinsliping, gulvpleie, vaktmestertjenester, kantine, vinduspuss, fasadevask, mattevask, papir og hygieneartikler til kunder i Stavanger, Sandnes, Sola, Jæren og omegn. Våre kunder er næringslivet og offentlig sektor. Vi vet at våre kunder legger stor vekt på ett personlig forhold med våre serviceledere og medarbeidere. Fleksible løsninger gir besparelser for kunden. 

Du får det beste!


BOOK EN GRATIS BEFARING ELLER KONTAKT oss FOR MER INFO:

  Navn*

  E-post*

  Mobil*

  Arbeidsplass*

  Hva gjelder henvendelsen*

  ProClean AS trenger kontaktinformasjonen du oppgir for å kontakte deg om produktene og tjenestene. Du kan be oss fjerne denne informasjonen når som helst. Hvis du vil vite mer om vår praksis for personvern og hvordan vi forplikter oss til å beskytte og respektere personvernet ditt, kan du se Retningslinjer for personvern.