I over 40 år har vi gjort oppdrag for de de største entreprenørene i Rogaland i forbindelse med ferdigstillelse av nye bygg, etter ombygging, utbygging og så videre.

Hver eneste uke har vi «utvask» av et eller annet slag. Vi er vant til å snu oss rundt og få ting gjort. Og det er viktig når det er tidsfrister inne i bilde.

UTVASK DEL 1: BYGGRENGJØRING (og «Rent Tørt Bygg»)

ProClean har kompetansen og personellet til å påta seg alle oppdrag innen byggrenhold. Ofte møter vi et ønske om å følge en grad av «Rent Tørt Bygg»-standard. ProClean kan arbeide både i henhold til «Rent Tørt Bygg» og NS-INSTA 800(Norsk Standard Insta-800). Vi bruker BM Dustdetector maskin for å måle kvaliteten av renholdet ved hjelp av støvprøver. Grundigere blir det ikke. Og det er det du kan forvente hos ProClean, grundighet og effektivitet.

SAMARBEIDSEKSEMPEL:
 • Renhold av Rigg
 • Inngangsmatter som stopper smuss
 • Leveranse av forbruksmateriell
 • Byggeplassrenhold under byggetid
 • Utvask av ferdig prosjekt
 • Dokumentasjon av renhold i henhold til RentTørtBygg

Vi ønsker gjerne å komme i dialog angående ditt byggeprosjekt, så ta gjerne kontakt for å avklare om vi kan få til et samarbeid.

UTVASK DEL 2: FLYTTEVASK

I samarbeid med kunder i offentlig sektor, større bedriftskunder og flyttebyrå vasker vi hjem i forbindelse med flytting. Etter utrolig mange flyttevask har vi nå opparbeidet oss kompetanse og erfaring som gjør at dette har blitt et eget fagfelt for oss. I praksis kommer vi med et «utvask-team» som har med utstyr til å få det hele unnagjort. Les gjerne mer om vårt samarbeid med APR-flyttebyrå.

UTVASK DEL 3: NEDVASK, HOVEDRENGJØRING

På sommeren har andre fri. Det har ikke vi. Vi bemanner opp og gjør oss klar til utvask-sesong. Eller «hovedrengjøring» som det heter på fagspråket. Når kontorer og bygg står tomme er det perfekt for oss å kunne ta det som ikke er mulig å nå i en travel hverdag. Enten det er å bone gulvet, tepperens eller vaske over ventilene i høyden eller noe annet, så finner vi ut av det.

Ellers har restauranter og kantiner behov for å vaske ned kjøkkenet og spiseplassen oftere enn dette. Spørsmålet er, hva trenger du?

UTVASK DEL 4: SMITTEVASK

Ved sykehjem og andre av helsevesenets instanser hjelper vi til med smittevask. Da kreves det utstyr og kompetanse som følger regelverket sykehjemmene og sykehuset arbeidet etter. Her har vi opplærte serviceledere og renholdere, samt kjemi som kan desinfisere store områder på kort tid. Vi har også hatt smittevask i forbindelse med covid-19. For eksempel hvis en bedrift har en medarbeider med påvist covid-19, vil det kunne være nødvendig med en total desinfisering av arbeidsplassen. Ta kontakt hvis du ønsker å vite mer.


BOOK EN GRATIS BEFARING ELLER KONTAKT oss FOR MER INFO:

  Navn*

  E-post*

  Mobil*

  Arbeidsplass*

  Hva gjelder henvendelsen*

  ProClean AS trenger kontaktinformasjonen du oppgir for å kontakte deg om produktene og tjenestene. Du kan be oss fjerne denne informasjonen når som helst. Hvis du vil vite mer om vår praksis for personvern og hvordan vi forplikter oss til å beskytte og respektere personvernet ditt, kan du se Retningslinjer for personvern.