Matter er en god måte å holde lokalene renere på. Vi lager kvalitetsmatter og kan skreddersy mattene etter dine ønsker. 

Enten du ønsker en stilig logomatte eller bare en støvsamler så finner vi en god løsning som passer dine behov. Riktig bruk og sammensetning av matter reduserer behovet for renhold og bidrar til godt inneklima. Det gir mindre slitasje på gulv og teppe og forhindrer våte og glatte gulv.

Med riktig matte høyner man rett og slett standarden i lokalet.

Våre matter kommer med en nylonblanding som har stor oppsugingsevne og transporterer hurtig bort fuktigheten. Vi har valgt kort bust på mattene våre. Da legger ikke busten seg ved stor trafikk, men beholder sin avskrapningseffekt og oppsugingsevne. ProClean ønsker gjerne et møte der vi hjelper deg med å finne riktig mattestørrelse og skiftintervall. Dette er naturligvis kostnadsfritt.
Vi er også meget fleksible på endringer av intervall. Skulle det vise seg at du har behov for et annet intervall enn hva som er avtalt, kan dette justeres fra den ene uka til den neste.

HVILKEN MATTE KUNNE DU TENKE DEG? 

 • Logomatte – øk din profilering
 • Standardmatte – stopp smuss
 • Avlastningsmatte – forebygg slitasje og skade
 • Spesialmatter – gi oss gjerne en utfordring

Våre matter kommer fra Europas ledende aktører – mattene er topp kvalitet. De er produsert av resirkulert materiale. Vi velger miljøvennlige alternativer. Se noen eksempler under.

Logomatte
Standardmatte
Avlastningsmatter
Spesialmatter


BOOK EN GRATIS BEFARING ELLER KONTAKT oss FOR MER INFO:

  Navn*

  E-post*

  Mobil*

  Arbeidsplass*

  Hva gjelder henvendelsen*

  ProClean AS trenger kontaktinformasjonen du oppgir for å kontakte deg om produktene og tjenestene. Du kan be oss fjerne denne informasjonen når som helst. Hvis du vil vite mer om vår praksis for personvern og hvordan vi forplikter oss til å beskytte og respektere personvernet ditt, kan du se Retningslinjer for personvern.