Gulvpleie, gulvrens, oppskuring, boning og polering. Metodene er forskjellige alt etter hva slags type gulv det er snakk om. ProClean tilbyr sin spesialkompetanse og gir verdifulle råd slik at det kan holde seg finest mulig, lengst mulig.

Vi utfører vedlikehold av alle typer gulv

Hvert år behandler vi over 100.000 kvadratmeter med gulv. I 2020 ser det ut som vi bikker 200.000 kvadratmeter. Det gjør at vi kjenner gulva på gangen, hvis det er et uttrykk? Det er noen som planlegger, leder og utfører dette arbeidet. Renholder, Serviceleder og Planlegger i ProClean har etterhvert opparbeidet seg god erfaring.

Om gulv bærer preg av å være ekstra slitt, så kan vi utføre grundig gulvpleie. Dette inkluderer dyprens, skuring, boning og deretter gulvpolish. Dette gir et flott og varig resultat. Gulvpolish kan også utføres for gulv som ikke behøver dyprens og skuring, slik at resultat fra boning varer lengst mulig. 


BOOK EN GRATIS BEFARING ELLER KONTAKT oss FOR MER INFO:

  Navn*

  E-post*

  Mobil*

  Arbeidsplass*

  Hva gjelder henvendelsen*

  ProClean AS trenger kontaktinformasjonen du oppgir for å kontakte deg om produktene og tjenestene. Du kan be oss fjerne denne informasjonen når som helst. Hvis du vil vite mer om vår praksis for personvern og hvordan vi forplikter oss til å beskytte og respektere personvernet ditt, kan du se Retningslinjer for personvern.