Rens av takrenner kommer i to kategorier: 1. Regelmessig takrennerens og 2. Overfylte takrenner kriseløsning vask. Uansett hvordan situasjonen din er: ProClean kan vedlikeholde ditt bygg!

 1. ProClean har investert i takrennerens-maskinen som du kan se bilde av under. Dette er en kraftig støvsuger med forlengerskaft og kamera. Foran seg har renholderen en skjerm, slik at han kan se hvor mye smuss det er og om det blir godt nok resultat. En slik måte å arbeide på er trygg, effektiv og økonomisk. Og legges dette inn i en årlig rutine er fordelen at det ikke bygger seg opp til punkt 2, og du unngår også stor risiko for tette rør og vannlekkasje som kan ødelegge ditt bygg. Dette trenger ikke være så dyrt. Inviter oss gjerne på en uforpliktende befaring.
 2. Hvis det er så bløtt og overfylt at støvsugeren ikke kommer skikkelig til, kan vi også spyle og fjerne skitten manuelt. Da vil det ofte medføre en del søl som må ryddes i etterkant, og man er nødt til å ta hensyn til HMS-utfordringer i forhold til arbeid i høyden. Adkomstteknikk som lift og stige må vurderes opp mot tryggheten til arbeideren. Men rent skal det bli, ProClean-style. Vi kan rens av takrenner – la oss vedlikeholde ditt bygg!

BOOK EN GRATIS BEFARING ELLER KONTAKT oss FOR MER INFO:

  Navn*

  E-post*

  Mobil*

  Arbeidsplass*

  Hva gjelder henvendelsen*

  ProClean AS trenger kontaktinformasjonen du oppgir for å kontakte deg om produktene og tjenestene. Du kan be oss fjerne denne informasjonen når som helst. Hvis du vil vite mer om vår praksis for personvern og hvordan vi forplikter oss til å beskytte og respektere personvernet ditt, kan du se Retningslinjer for personvern.