ProClean er eksperter innen renhold. Unnskyld oss for at vi sier det rett ut. Det totale erfaringsnivået i administrasjonen og blant renholderne er ekstremt. Du trenger ikke lete lenger. 

Hvorfor kan vi være så frampå som ingressen sier? Det er fordi alle i administrasjonen har mer enn 10 års erfaring fra ProClean. De fire servicelederne har alle fagbrev, driftsleder og planlegger har 15 og 20 års erfaring hos ProClean. Hver eneste uke ser alle disse menneskene nye oppdrag, nye utfordringer og gjennomfører disse prosjektene i henhold til kundens ønske. Det smitter på oss rundt. Det smitter på renholderne. Og mange av renholderne har selv mer enn 10 år i ProClean. Det er en stor gruppe renholdere som har lang erfaring fra renholdsbransjen. De vet ting. De jobber. De kan renhold. Og spesialrenhold.

I tillegg til erfaringen og kompetansen har vi en nysgjerrig og smart eier som aldri firer på utstyret. Det er ProClean sitt styre sitt ønske at vi skal ha det beste utstyret tilgjengelig når vi utfører arbeidet. Selvfølgelig etter et visst kost/nytte prinsipp. Hvert år besøker vi messer og oppdaterer oss for å finne de beste løsningene for våre kunder. Øyne og ører er åpne.

Så hvor mye skal man egentlig skryte? Ingen grunn til å kalle dette skryt. Etter 40 år med stabil drift skulle det bare mangle. ProClean er den lokale. ProClean er den proffe. Det ligger i navnet.


BOOK EN GRATIS BEFARING ELLER KONTAKT oss FOR MER INFO:

  Navn*

  E-post*

  Mobil*

  Arbeidsplass*

  Hva gjelder henvendelsen*

  ProClean AS trenger kontaktinformasjonen du oppgir for å kontakte deg om produktene og tjenestene. Du kan be oss fjerne denne informasjonen når som helst. Hvis du vil vite mer om vår praksis for personvern og hvordan vi forplikter oss til å beskytte og respektere personvernet ditt, kan du se Retningslinjer for personvern.