Det skjer mye innen renholdsbransjen når det kommer til teknologiske nyvinninger. Men ikke alt er like bra. Vi plukker ut kremen. Tette relasjoner til både produsent og importør gir oss påvirkningskraft.

Vi er stolte av vår hovedleverandør Boss Europe som tilbyr oss mye av det beste innen kjemi, maskiner og forbruksvare. Miljøvennlige rengjøringsprodukter er et fokus.

Ved å følge med på trendene i Norge, Europa og Verden klarer vi å henge med på det som skjer. Noen gode maskiner blir lagd i Nederland og Italia, andre i Asia. Det viktigste er at det skal være en fordel for oss og for kunden. Hvis vi kan vaske raskere, så er det en fordel for kunden. Hvis renholderen kan ha bedre helse, så er det en fordel for kunden. Hvis fabrikken arbeider etter etiske retningslinjer, så er det en fordel for menneskeheten og for kunden.

Så hvordan klarer man å sørge for at den beste teknologien blir brukt? Det handler om tilpasninger. Det er ikke slik at «one machine to rule them all» eller «one soap to rule them all». Det er mye bedre å lytte til kunden, analysere omstendighetene og tilpasse deretter. For eksempel kan det være aktuelt med allergivennlig kjemi til treningssenteret, mens det trengs kraftig grovrent til industrivask, eller desinfiserende middel til sykehjem og sykehus. Men det bør være en fellesnevner i at det skal være effektivt, hensiktsmessig og så miljøvennlig som mulig.

Produkter for gulvpleie og vedlikehold

Innen gulvpleie og vedlikeholdssystemer for gulv er Pioneer Eclipse vårt førstevalg. De har vært vår samarbeidspartner i en årrekke, og vi tilskriver dem mye av æren for at vi har vært suverene på å tilby våre kunder et flott, sklisikkert og blankt gulv – år etter år. Blant annet står Pioneer Eclipse produktene bak suksessen vår på det flotte, blanke og innbydende marmorgulvet man finner på Kvadrat kjøpesenter.

Rengjøringsprodukter for daglig renhold

Innen daglig renhold er Tana, Werner Mertz vårt førstevalg. De har en god profil i forhold til miljøvennlighet, og vi benytter oss av deres produkter merket med EU blomsten når det er mulig.

Miljøvennlig maskinpark

Vår maskinpark består for det meste av Tennant maskiner, og de har en svært høy miljøprofil og var først ute med teknologien ECH20, som er en maskin som gjør rent uten bruk av kjemikalier. Det benyttes en teknologi som omformer vannet til positive og negative ioner. Robotene begynner å bli så gode at vi kan introdusere de til Norge. Se gjerne video av Leobot under.


BOOK EN GRATIS BEFARING ELLER KONTAKT oss FOR MER INFO:

  Navn*

  E-post*

  Mobil*

  Arbeidsplass*

  Hva gjelder henvendelsen*

  ProClean AS trenger kontaktinformasjonen du oppgir for å kontakte deg om produktene og tjenestene. Du kan be oss fjerne denne informasjonen når som helst. Hvis du vil vite mer om vår praksis for personvern og hvordan vi forplikter oss til å beskytte og respektere personvernet ditt, kan du se Retningslinjer for personvern.