Clean Handle, innovativ løsning for begrensing av smittespredning

cleanhandle-proclean

Vitenskapelige studier har vist at bakterier og virus overlever vesentlig lengre på harde overflater enn på huden. Dørhåndtak er særlig utsatt fordi mange mennesker tar i dem, og fordi de sjelden desinfiseres. Clean Handle løser dette problemet med sitt innovative design og smarte system, som distribuerer en antibakteriell spray allerede ti sekunder etter at håndtaket er berørt, og som dreper virus og opptil 90 % av bakteriekoloniene. Dermed kan Clean Handle bidra til å redusere spredningen av sykdommer som smitter gjennom berøringspunkter.

Clean Handle desinfiserer dørhåndtak på noen få sekunder. Den er minimalistisk utformet med anodisert aluminium, noe som gir bedre motstand mot korrosjon og slitasje, og har en LED-indikator som viser hvor mye middel det er igjen i sylinderen, og som signaliserer når den starter å bli tom. En spraykapsel gir ca 550 spray, og indikatoren tennes når det er benyttet 400 av dem. Clean Handle passer til alle arbeidsplasser, offentlige miljøer og hjem.

Clean Handle har et multifunksjonelt design som gjør at det passer til ulike typer dørhåndtak. Baksiden er utstyrt med selvklebende puter som gjør installasjonen enkel, og at den kan fjernes uten å etterlate merker. Alt som trengs er 4x AA batterier, som gir 1500 doseringer. Bytte av batterier gjøres enkelt ved å løsne enheten fra den selvklebende siden, og klikkes på plass igjen.